Wiele klientów zastanawia się, dlaczego kasjerzy podczas kasowania naszych produktów, zaglądają do jajek. Na pierwszy rzut oka może wydawać się to zaskakujące. Teraz pewna kasjerka ujawniła, co kryje się za tą niecodzienną czynnością.
Wśród najczęściej jedzonych potraw podczas świąt wielkanocnych znajdują się bez wątpienia jajka, które są podawane na mnóstwo sposobów – na miękko, na twardo, faszerowane, w żurku… Jak się jednak okazuje, sposób ich jedzenia wcale nie jest taki oczywisty i prosty, jak może się wydawać. Ekspertka od etykiety ujawniła, w jaki sposób powinno się to robić.
W ostatnim czasie klienci Biedronki, Lidla i innych sklepów spożywczych mogli zauważyć znaczny wzrost cen jednego z podstawowych produktów. Ekspert zdradza, co może powodować wygórowany koszt jajek.Panująca inflacja coraz częściej odbija się na zwykłych obywatelach, którzy z ciężkim sercem patrzą na paragon za niezbędne produkty spożywcze. Podczas zakupów wielokrotnie ceny na półkach wprawiały nas w osłupienie, ale tym razem to już przesada.